Ми віримо
  • Ми віримо, що існує тільки один живий правдивий Бог, вічно суща духовна істота з абсолютними атрибутами знання, сили і добрості. Він – Творець і Охоронник всіх речей видимих і невидимих; в єдності цього Божества знаходяться три особи однієї субстанції, могутності і вічності – Отець, Син і Святий Дух.
  • Ми віримо, що Ісус Христос є другою особою триєдиного Бога; що він був однією субстанцією з Отцем; що він втілився дією Святого Духа, був народжений від діви Марії, так навіки поєднуючи в своїй досконалій особі дві дійсні і звершені природи – божественну і людську, правдивий Бог і правдива людина, Богочоловік Ісус Христос.
  • Ми віримо в особистість і божественність Святого Духа; що Він походить від Отця і Сина і є третьою особою Божества однакової з ним субстанції, сили і вічності, що Він присутній і активний в церкві, докоряючи світові про гріх, праведність і суд.
  • Ми віримо, що 66 книг Старого і Нового Заповітів, прийнятих вселенською церквою як святе Писання, були дані через божественне надхнення і являють собою об’явлене Боже Слово, як найвище, вповні достатнє і авторитарне керівництво для віри і її примінення на практиці; що Святий Дух, який побуджував мужів Божих промовляти через написане слово, божественною силою охороняв і зберігав чистоту і непомильність Писання і продовжує просвітлювати серця тих, хто Його читає, щоб вони зрозуміли Божий план відкуплення.
  • Ми віримо, що людина була особливим досконалим творінням Божим, і що вона втратила своє первічне положення і через падіння в гріх відпала від праведності, через зіпсутість своєї природи, одержаної від Адама, вона схильна постійно чинити зло.
  • Ми віримо, що Ісус Христос помер за наші гріхи і через пролиття своєї крові звершив відкуплення від гріхів для всього людства. Це відкуплення є єдиною підставою для спасіння. Ми також віримо в тілесне воскресіння (з мертвих) Христа і в Його вознесіння в небеса, де Він знаходиться на троні по правиці Отця і заступається за нас.
  • Ми віримо, що кожна окрема людина повинна прийняти Ісуса Христа як особистого Спасителя і Господа; Святий Дух, працюючи в її житті, приведе її до Бога для звершення повного навернення. І цей же Святий Дух дасть силу і здатність колишньому грішникові жити побожним життям.
  • Ми віримо, що Ісус Христос наповнює кожного християнина Святим Духом і дає йому силу для служіння, коли він просить у нього цього досвіду.
  • Ми віримо в скорий особистий прихід Ісуса Христа в цей світ для заснування свого царства, для праведного управління і для суду всіх дюдей, які не покаялися.
  • Ми віримо в тілесне воскресіння всіх мертвих, що тіла праведних і неправедних з’єднаються з їхніми духами; що блаженне вічне життя забезпечене всім віруючим і послідовникам Ісуса Христа; і що нехристияни підуть до пекла на вічну кару.
  • Ми віримо в одну вселенську церкву, яка є тілом Христа і до якої всі правдиві віруючі належать; її місія – свідчити про її Голову, Ісуса Христа, проповідуючи Євангеліє всім народам.